Üdvözlünk Vendég!

Örülünk, hogy oldalunkra találtál. Engedd meg, hogy néhány szóval bemutatkozzunk!
A DPG Team Fórum oldalára érkeztél. Ezen az oldalon túlnyomórészt a régi, máig egyedülálló, azonban 2011. szeptemberében leállt DPG - DrótPostaGalamb - magyar fejlesztésű levelezőrendszer tagjai "beszélgetnek", fórumos formában folytatva és megőrizve a DPG eredeti tematikus csatornáinak hagyományait. Igény szerint alakulnak és bővülnek az alfórumok, témák, és folyamatosan gyarapodik tagjaink száma is. A témák között találhatsz az aktuális közéleti, politikai eseményektől a technikai, elektronikai, informatikai kérdéseken-válaszokon, sütés-főzés recepttáron keresztül, az irodalom, fotó, film, zene és egyéb kulturális témákon át a vallási, filozofiai eszmecserékig szinte mindent, amit tagjaink fontosnak tartottak/tartanak közzétenni.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk és fogadunk a közösségünkbe, a regisztráció bárki számára nyitott (nem csak volt DPG-tagoknak), és egyelőre nincs mennyiségi korlát. A Fórum teljes anyagát - személyiségi adatok védelme érdekében - csak a regisztrált, bejelentkezett felhasználóink olvashatják. Ha tetszik az oldal, regisztrálj bátran, és olvass bele a fórumba, szólj hozzá a folyó témákhoz, és ha gondolod, új témát is nyithatsz.
Fontos tudnod, hogy ez a Fórum - ellentétben a régi DPG-csatornákkal - moderált, az általánosan, minden fórumon elfogadott irányelvek szerint végezzük a moderálást. Erről bővebben olvashatsz a regisztráció nélkül is hozzáférhető "Fórumszabályzat / Alapvető szabályok" témában.
Reméljük, sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, és hamarosan tagjaink között köszönthetünk. Ha bármi kérdésed van a Fórummal kapcsolatban, írj a lap alján látható "Kapcsolat" linken megadott címre, igyekszünk mindenben segíteni a meglévő és leendő tagjainkat egyaránt.

Üdvözlettel - a Fórum üzemeltetői:
Sweetwater, Alexötvenhat, Corazon Espinado - Adminisztrátorok

Kattints ide, ha fórumunkra szeretnél regisztrálni!
Vissza a főoldalra!